Strafrecht

Contact over strafrecht

Strafrecht

Ons kantoor beschikt over strafrechtadvocaten met specialistische kennis en ruime ervaring in het strafrecht waarbij zowel individueel als in teamverband juridische hulp en bijstand kan worden verleend. Een van hen is ook aangesloten bij de Vereniging van Strafrechtspecialisten. Deze advocaten zijn breed georiƫnteerd, geweldsmisdrijven, zedendelicten, TBS-zaken, uitleverings- en overleveringszaken, economische delicten alsmede alle andere op het strafrecht georiƫnteerde terreinen.

Onze strafrechtadvocaten vinden het van belang dat wij uw vertrouwenspersoon zijn. Daarom willen wij zo snel mogelijk met u in contact kunnen treden om u te begeleiden in een eventuele onderzoeksfase om uw rechten veilig te stellen. Een onderzoek behoeft niet altijd te leiden tot vervolging. Indien wij dat kunnen voorkomen, zullen wij dit zeker voor u doen. Het spreekt voor zich dat de voorbereiding voor een zitting en het bijwonen van een zitting en ook de gevolgen van een eventuele veroordeling die aandacht krijgt die noodzakelijk is. Het maakt ons in principe niet uit of de vergoeding van rechtsbij stand op basis van een toevoeging plaatsvindt, mits u hiervoor in aanmerking komt, of dat op basis van een zoveel mogelijk van tevoren op te maken kostenbegroting rechtsbij stand wordt gegeven.

Tenslotte wijzen wij erop dat rechtsbijstand in een strafzaak eigenlijk in alle gevallen noodzakelijk is, omdat met name door middel van specifieke kennis op het gebied van strafrecht en het gebied van strafprocesrecht resultaten kunnen worden nagestreefd en ook kunnen worden bereikt die voor andere strafrechtadvocaten niet vanzelfsprekend zijn.