Particuliere Diensten

Snel contact, snel geholpen

Particuliere Diensten

Kalbfleisch Advocaten is werkzaam in veel rechtsgebieden waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Hieronder volgt een beperkte opsomming van onze rechtsgebieden. Klik door naar de volgende pagina om meer te lezen over het desbetreffende rechtsgebied en hoe we u verder kunnen helpen.

Ambtenarenrecht

Van oudsher beschikt ons kantoor over advocaten met specifieke deskundigheid op het terrein van het ambtenarenrecht.
Lees meer over Ambtenarenrecht

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht advocaten beschikken over ruime ervaring en deskundigheid en kunnen u adviseren met betrekking tot alle aspecten van het arbeidsrecht.
Lees meer over Arbeidsrecht

Bestuursrecht

In het bestuursrecht gaat het om de verhouding tussen private partijen (bedrijven of particulieren) en de overheid.
Lees meer over Bestuursrecht

Burenrecht & Bomenrecht

Nederland is een dichtbevolkt land, mensen wonen vaak dicht op elkaar. De kans dat u een meningsverschil of een conflict krijgt met uw buren is dan ook aanwezig.
Lees meer over Burenrecht & Bomenrecht

Huurrecht

Op het gebied van het huurrecht staan onze huurrecht advocaten zowel verhuurders als huurders bij met adviezen en het voeren van processen in geval van problemen.
Lees meer over Huurrecht

Jeugdrecht

Een aantal advocaten van ons kantoor heeft zich in het bijzonder toegelegd op het behartigen van belangen van jeugdigen en minderjarigen.
Lees meer over Jeugdrecht

Letselschade

Indien u ten gevolge van een fout van een derde letsel heeft opgelopen wilt u juridische hulp en bijstand van een gespecialiseerd advocaat voor het verhalen van uw schade.
Lees meer over Letselschade

Personen- & Familierecht

Echtscheiding, scheiding van tafel en bed, beƫindiging samenleving, alimentatie, gezagskwesties, omgangsregeling, boedelscheiding, naamswijziging, curatele, bewindvoering, mentorschap, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, erkenning, vaderschapsacties en erfrecht.
Lees meer over Personen- & Familierecht

Sociaal zekerheidsrecht

Wij verlenen deskundige juridische hulp bij bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid waardoor afhankelijkheid ontstaat van een WW-uitkering, ziektewetuitkering, WAO of WIA uitkering.
Lees meer over Sociaal zekerheidsrecht

Strafrecht

Ons kantoor beschikt over strafrechtadvocaten met specialistische kennis en ruime ervaring in het strafrecht waarbij zowel individueel als in teamverband juridische hulp en bijstand kan worden verleend.
Lees meer over Strafrecht