Mw. Mr. M. Stam

Contactgegevens
Mw. Mr. M. Stam

Tel:023-5325 177
E-mail: mstam@kalbfleisch.nl

Werkgebieden

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht
  • Buren- en Bomenrecht
  • Bestuursrecht

Rechtsgebiedenregister

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Marieloes Stam is sedert 2016 verbonden aan Kalbfleisch advocaten. Zij is gespecialiseerd in het strafrecht. Voorafgaand aan haar werk als advocaat was zij jarenlang werkzaam als griffier binnen de strafsector van de rechtbank en de strafsector van het gerechtshof Amsterdam, alwaar zij (mega) strafzaken behandelde.

Zij weet daardoor welke aspecten van de behandeling van een strafzaak van belang zijn. Tijdens haar studie strafrecht aan de Universiteit van Leiden, liep zij stage bij het openbaar ministerie en was zij werkzaam als afdelingsvoorzitter van de sectie strafrecht van de Leidse Rechtswinkel.

U kunt voor alle strafzaken bij haar terecht, waaronder:
geweldsdelicten, drugs gerelateerde delicten, vermogensdelicten, fraude, ontnemingsprocedures, zedendelicten, ingevorderde rijbewijszaken, ensenhandel, criminele organisaties.

Slachtofferrecht
Haar kennis van het strafrecht beperkt zich niet alleen tot het bijstaan van verdachten, maar haar kennis van het strafrecht is juist ook een groot voordeel bij het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers. Zij weet immers hoe het strafrecht werkt.

Buren-en Bomenrecht
Op het kantoor van Kalbfleisch advocaten is altijd deskundigheid geweest op het terrein van het buren-en bomenrecht. Ook hier heeft Marieloes Stam zich ontwikkeld tot een deskundige op dit rechtsgebied

Zij staat cliënten met een actieve proceshouding, vasthoudendheid en gedrevenheid bij.