Mr. R. Bleijendaal

Contactgegevens
Mw. Mr. R. Bleijendaal

 

Tel: 023-5325177
E-mail: rbleijendaal@kalbfleisch.nl

Werkgebieden

  • Algemene (civiele) praktijk
  • Personen -en familierecht
  • Strafrecht

Rechtsgebiedenregister

  • Strafrecht
  • Personen -en familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Roos Bleijendaal is al sinds 2010 werkzaam in de advocatuur. Zij is begonnen als juridisch medewerkster en in 2015 is zij beëdigd tot advocaat.

Naast haar algemene praktijk met civiele zaken op een groot aantal rechtsterreinen, is Roos Bleijendaal gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht. Naast echtscheidingen verleent zij bijstand in allerlei soorten zaken, zoals omgang, alimentatie en gezag kwesties. Ook zaken betreffende naamswijziging en erkenning vaderschap behandelt Roos.

Daarnaast heeft Roos Bleijendaal bijzondere interesse voor het strafrecht. Zij heeft een aantal spraakmakende strafzaken behandeld, waarbij het onder andere ging om vermogens- en geweldsdelicten. Roos Bleijendaal behandelt strafzaken, zoals bijvoorbeeld invoer van drugs, valsheid in geschrifte, zedendelicten, diefstal en heling.

Roos Bleijendaal gaat voor een pragmatische oplossing, zonder daarbij het persoonlijk belang van de cliënt uit het oog te verliezen. Zij vindt het daarbij belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen en dat zij op een eerlijke en begrijpelijke wijze worden geadviseerd en bijgestaan.