Mr. S.J. Sattler

Mr. Stephan Sattler - Kalbfleisch Advocaten

Contactgegevens
Mr. S.J. Sattler
Tel: 023-5325177
E-mail: ssattler@kalbfleisch.nl

 Werkgebieden

Rechtsgebiedenregister

  • Algemene Praktijk: Burgerlijk Recht
  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

    Stephan Sattler is sinds 2019 verbonden aan Kalbfleisch Advocaten. Hij heeft een brede civiele praktijk, waarbij u onder meer met vragen over aansprakelijkheid, (nakoming van) overeenkomsten dan wel incasso’s, alsmede alle aanverwante civiele rechtsterreinen terecht kunt.

    Ook in bijvoorbeeld bestuursrechtelijke geschillen met betrekking tot uw uitkering of zaken met betrekking tot het midden,- en kleinbedrijf staat hij u graag bij. In het arbeidsrecht kunt u met betrekking tot ontslagvergunningen, ontbindingen bij de kantonrechter, beëindigingsvergoedingen, vaststellingsovereenkomsten, onderhandelingen tussen werkgever en werknemer van hem op aan.

    Voordat Stephan Sattler advocaat werd, was hij werkzaam in het bedrijfsleven. Tijdens zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en zijn opleiding aan University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk heeft hij zich in het civiele recht verdiept.

    Hij staat cliënten betrokken, met gedegen juridische kennis, en met een strategisch oog voor de zaak bij.